söndag 21 juni 2009

inte ofta, men det händer


Några dagar innan Midsommarafton släppte Apple en uppdatering av sitt s.k. OS till iPhone. En uppdatering från Apple innebär att den uppdaterade produkten funkar med en gång. Så dröm om min förvåning när varken mms eller tethering inte funkade. Nu var det i och för sig inte Apple som ensam låg bakom denna icke-funktions-uppdateringen. Nej, även Telia var inblandade även om det verkade som dom inte hade en aning om att det skulle vara så krångligt för att få mms-funktionen att funka. Men det löste sig till slut.
Nu väntar vi då på att iPhone 3G S ska släppas och det är kanske desto häftigare. Äntligen kommer en vettig videofunktion, där man också kan redigera sin film och sen ladda upp den på YouTube eller sitt MobilMe konto.
Det kan tyckas konstigt att vi s.k. Apple-nördar skriver om våra ”äppel-produkter” och tycker dom är så häftiga. Och visst fasen är det nördigt och konstigt, för något liknande när det SonyEricson eller Nokia finns inte. Och att någon skulle blogga om sin nya Dell-dator tror jag inte kommer att hända. Nej, vi Mac/Apple-nördar är nog lite unika.
Julian Smith har nog gått lite längre än så. Här är hans senaste videoalster som släpptes för några timmar sedan. Nördigt! Jajamen! Men bra är det

/svannte


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar