måndag 24 november 2008

byte av namn gör allt!

En av de mindre bra saker som Blekinge, och framför allt Karlskrona, är känt för att vara ett distrikt där nazister kan husera. Och två s.k. viktiga personer för Nationalsocialistisk Front, NSF, är Simon Ejlefjärd och Anders Ärleskog. Båda är blekingar och man kan lugnt säga att dom inte bidrar till en positiv inställning till Blekinge och blekingebor.
NSF har numera bestämt sig för att byta namn till Folkfronten och en av förklaringarna till namnbytet är citat, ”då vi anser att detta parti har möjligheter att återskapa ett svenskt Sverige”, slut citat. 
Det innebär alltså att NSF inte hade dom möjligheterna och att namnbytet  skapa en sån otrolig hype runt Folkfront så att svenska befolkningen springer man ur huse. Nej, troligen inte. Självklart är detta enbart en pr-grej där man vill att tidningar, radio och tv tar upp namnbytet. För så tyst som det varit om nazister och NSF i Blekinge, den senaste tiden, nej så tyst har det inte varit på flera år. Och för dom båda blekingeborna som ingår i NSF's innersta har det väl varit lågsäsong eftersom fler och fler inser vad det hela handlar om. 
Så skit i namnbytet och fortsätt att kalla dom för NSF, för att tydliggöra vad dom står för.

Vill man veta mer om NSF och vad dom pysslar med så kan man gå in på www.expo.se och läsa mer.

/svannte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar